Saturday, May 14, 2011

Detik-detik menduduki peperiksaan . . .

Alhamdulillah, bersyukur ke hadrat Allah SWT kerana dengan limpah dan kurnianya dapat juga meluangkan masa untuk update blog nie. Teringat akan kisah saat nak menduduki peperiksaan, pelbagai ragam dan gaya hidup manusia. Ada yang gelisah, gelabah, resah, dan ada pulak yg relaks je. Tapi itu semua bergantung kepada pemikiran diri seseorang. Kebijaksanaan dalam mengatur strategi kehidupan dan mengurus masa dengan sebaiknya. InsyAllah, mudah-mudahan dipermudahkan olehNya.

Sempena hari peperiksaan yang akan menjelang x lama lagi, kami lujnah ekonomi nak mengucapkan Selamat Menduduki Peperiksaan. Semoga mendapat kejayaan hidup di dunia dan akhirat. Semoga berjaya menjawab soalan-soalan peperiksaan dan dipermudahkan oleh Allah SWT. Amiin.

Kemudian, sempena nak akhir sem nie, kami lujnah ekonomi memohon sejuta kemaafan dan keampunan sekiranya sepanjang perkenalan kita ada terkasar bahasa dan tingkah laku yang kurang menyenangkan. Mohon agar jangan disimpan di dalam hati.

Semoga ukhuwah yang terjalin antara kita terus berkekalan ke akhir zaman. Seterusnya, Selamat Bercuti. Sepanjang cuti ini, jagalah diri baik-baik. Didoakan semoga semuanya dalam keadaan baik-baik saja sepanjang cuti. InsyAllah. Amiin.

"UKHUWAH FI SABILILLAH"

No comments: